Facebook har problem i Europa liksom .

Får du ett meddelande om att Facebook genomför underhåll just nu så är du inte ensam. Den sociala mediajättens tjänst ligger nere i stora delar av Europa. Nu ska tilläggas att problemen inte drabbat alla användare men problemen att logga in ser ut att vara spridda över stora delar av Europa och det finns rapporter om problem även i USA och Asien.

En del användare kan logga in men inte skriva några inlägg medan andra inte ser ut att ha några problem alls.

Facebook har inte kommenterat vad problemen beror på.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här