EKG-funktionen finns med i watchOS 5.1.2 men funktionen kommer bara att vara tillgänglig för amerikanska användares, inledningsvis.

Anledningen är att det krävs ett godkännande från myndigheter för att funktionen ska kunna rullas ut. Just nu så har Apple fått klartecken från amerikanska FDA:

watchOS 5.1.2 kommer att släppas nu ikväll enligt flera källor.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This