Ny månad betyder att en ny Spinda finns i spelet. Det när version nummer 6 som du nu kan fånga om du hittar rätt uppgift.

Det finns sammanlagt åtta varianter ich nu är det alltså version nummer 6 som lanserats i spelet. Hittills så har 1,3, och 8 funnits med i spelets delningar för Field Research. Uppgifter du ska hitta heter:

  • Make a Great Curveball Throw

Ut och jaga nu!

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This