Håll reda på din tid

Håll reda på din tid

Time Manager, namnet säger vad det handlar om – en app för att hålla reda på din tid.

Gratis idag 5/12

Time Manager is an easy way to keep track of your daily activities. With one touch you can access all your common tasks and edit them at any time. All your tasks will be totaled and broken down into reports and graphs for you to see how well you’re spending your time. You can even email these reports so that your records are never lost. This is the time management app you’ve been waiting for!

Features:
– Save your favorite subjects and projects for easy access.
– Daily tasks are totaled and broken down by subject and project.
– View recent trends in beautiful graphs.
– Create reports of your daily tasks and totals.
– Email your reports for record keeping.
– Gestures for deleting, editing, and reordering.
– Great for students.

Time Manager

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This