Apple har presenterat sin topplista över de bästa apparna 2018.

Apple har sammanställt de mest nedladdade och mest använda apparna och spelen för i år.

Best Apps of the Year
App Trend of the Year – Self-care
Game Trend of the Year – Battle Royale-style gaming
iPhone App of the Year – Procreate Pocket
iPhone Game of the Year – Donut County
iPad App of the Year – Froggipedia
iPad Game of the Year – Gorogoa
Mac App of the Year – Pixelmator Pro
Mac Game of the Year – The Gardens Between
Apple TV App of the Year – Sweat
Apple TV Game of the Year – Alto’s Odyssey

Topplistor

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This