Gluemotion är ett program som du kan användas för att klistra samman stillbilder till det som kallas en stillfoton video.

Gluemotion kostar  18 dollar.

GlueMotion is the perfect tool for time lapse photographers. The application allows you to batch edit, deflicker and assemble sequences of images into time lapse movies. GlueMotion has been made to save your time and guide you during the process of creation. By using the included batch editing tool, you will not have to use additional applications.
GlueMotion is able to crop, rotate, flip and adjust colors of your photos such as exposure, saturation or brightness. Moreover the application is able to deflicker the sequences of photos. In other words, GlueMotion will analyze your photos and select automatically the optimal brightness correction for each image. The application is designed for professional needs. That is why it can handle several hundreds of thousands of images painlessly. In addition, all industry-standard formats are supported.
The application can import PNG, JPEG as well as all RAW image formats supported by macOS. The exported movie can be encoded in H.264, Apple ProRes as well as HEVC. This version has been optimized for macOS High Sierra and later. Moreover the application is available in 7 languages (English, French, German, Spanish, Italian, Japanese and Chinese). Feedbacks can be sent directly from the application. In this way, you can contact us for any kind of suggestions and improvements in few clicks.

What’s New in GlueMotion

Version 1.2.3:

  • Fixed memory management

Requirements for GlueMotion

  • Intel, 64-bit processor
  • macOS 10.13 or later

Gluemotion

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This