Idag den 14 november så rullar Niantic ut ombalanseringen av alla dina fångade Pokémons. Det betyder att några av dina bästa Pokémons  kanske blir lite sämre medan andra blir bättre.

Sammantaget så betyder det att vi som spelar kommer att få lite fler Pokémons att välja mellan vid raider, attacker mot gym och för “fighter”.

Låt oss hoppas att det går bättre den här gången än senast, för en månad sedan då Niantic försökte med samma manöver. Den gången drogs ändringarna snabbt tillbaka.

Macken X: Nu ska det bli slut på glaskanoner

Efter klockan 22.00 ikväll så kommer dina Pokémons att få lite förändrade förmågor vad gäller attack försvar och så vidare.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This