Den nya versionen av MacBook Air är något snabbare än förra årets MacBook visa nya färska benchmark-tester.

Det är testresultat som kommit in från Benchmark. De visar att skillnaden mellan fjolårets MacBook och årets nya MacBook Air är rätt liten.

According to Geekbench, Apple’s new Air clocks in with a single-core score of 4,248 and a multi-core score of 7,828. The single-core performance is roughly equivalent to an aggregate of scores reported for the 2017 12-inch MacBook with Core i7 clocked at 1.4GHz. MacBook Air’s multi-core scores fall expectedly short of the i7, but are higher than those put in by Core i5 MacBooks.

Existing MacBook models rely on 7th generation Core i5 and i7 Kaby Lake technology — or Core m for base configurations — while the MacBook Air’s i5 is an 8th generation Amber Lake chip. Both families are built on Intel’s 14-nanometer process.

AppleInsider


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här