Den nya versionen av MacBook Air är något snabbare än förra årets MacBook visa nya färska benchmark-tester.

Det är testresultat som kommit in från Benchmark. De visar att skillnaden mellan fjolårets MacBook och årets nya MacBook Air är rätt liten.

According to Geekbench, Apple’s new Air clocks in with a single-core score of 4,248 and a multi-core score of 7,828. The single-core performance is roughly equivalent to an aggregate of scores reported for the 2017 12-inch MacBook with Core i7 clocked at 1.4GHz. MacBook Air’s multi-core scores fall expectedly short of the i7, but are higher than those put in by Core i5 MacBooks.

Existing MacBook models rely on 7th generation Core i5 and i7 Kaby Lake technology — or Core m for base configurations — while the MacBook Air’s i5 is an 8th generation Amber Lake chip. Both families are built on Intel’s 14-nanometer process.

AppleInsider

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This