Maze-A-Maze är det klassiska spelet med en kula som du ska styra genom en labyrint – fast i digital form.

Gratis idag 19/11.

Maze-A-Maze is an amazing labyrinth game featuring realistic physics and fun gameplay. Play this beautiful casual labyrinth game with challenging time-limited mazes, collect stars and complete each maze in the shortest time to gain a higher score! Use the accelerometer tilt based controls to control the the ball in the maze. The difficulty level of each maze increases with every level. This version comes with 30 fun and challenging mazes mazes.

Maze-A-Maze

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This