Jobba tillsammans med Dr. Panda och hans brandmän för att rädda hans fångade vänner! Ta dig igenom den brinnande byggnaden, släck lågorna och använd rätt verktyg för att rensa vägen!

Gratis idag 12/11.

KÖR EN BRANDBIL!
Ta dig till nödsituationen i en brandbil! Styr med ratten och välj åt vilket håll du vill åka. Se hur djuren reagerar på din körstil.

LÄR DIG MER OM VÄRLDEN!
Kreativ inlärning med hjälp av rollspelsinslag! Ditt barn kommer att lära sig hur det är att vara brandman, samt jobba i lag i en rolig och motiverande miljö. Det finns inga tidsbegränsningar eller definitiva spelmål, utan ditt barn kan fritt upptäcka och utforska!

NYCKELFUNKTIONER:

• Upptäck brandmännens spännande värld!
• Över 30 rum att utforska
• Kör en brandbil
• Jobba tillsammans med Dr. Panda och hjälp till med att rädda hans vänner
• Hjälp till att rensa upp fallna hinder och släck lågorna
• Spännande, händelserik och actioninspirerad design!
• Barnsäkert! Ingen tredjepartsreklam eller i-appköp

***Appen kräver iPad2 eller nyare, iPhone 4S eller nyare, eller iPod Touch generation 5 för att köras***

Sekretess
Som utvecklare av spel för barn så förstår vi hur viktigt det är med sekretess i den digitala världen. Du kan läsa om vår policy i relation till sekretess på: www.drpanda.com/privacy

Om Dr. Panda
Dr. Panda är en utvecklare av spel som riktar sig mot barn. Vi utvecklar spel i utbildningssyfte för att hjälpa barn att lära sig om världen. Samtliga spel är säkra och är fritt från olämpligt innehåll.

Om du har några frågor om vår spelutveckling för barn får du gärna kontakta oss. Du kan e-posta support@drpanda.com eller kontakta oss via Facebook www.facebook.com/drpandagames eller Twitter www.twitter.com/drpandagames.

Dr Panda Brandmän

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This