Abzorb är ett enkelt litet spel där du ska fånga cirklar utan att röra dem.

Gratis idag 3/11.

Abzorb is a tilt game about consuming orbs by inching as close as you can to them without touching. By tilting your mobile device, collect blue orbs as fast as you can while evading the time-stealing reds.

Master 80 challenging levels and unlock new color schemes with the stars you earn along the way. There’s also a Daily Challenge, offering up a unique combo of 5 levels for you to conquer, everyday!

You’ll also get to impress your friends and enrage your enemies with 10 different Game Center leaderboards!

Have fun, and please leave a review!

Abzorb

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This