Apple är världens största tillverkare av hörlurar visar en sammanställning gjord av Midia Research.

Skulle användare tillfrågas om vilka som tillverkar och säljer mest härlurar spå skulle de flesta förmodligen gissa på Sony, Booose, Senheiser eller någon av de andra mer kända märkena men faktum är att Apple är större.

Beats

Förklaringen är alla de hörlurar som skickas med iPhone och iPad. Apple över också tillverkaren Beats sedan några år tillbaka och betas hörlurar och höägatalare säljs i alla Apples butiker och i butiken på nätet.

Music Industry Blog

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This