Apple är världens största tillverkare av hörlurar visar en sammanställning gjord av Midia Research.

Skulle användare tillfrågas om vilka som tillverkar och säljer mest härlurar spå skulle de flesta förmodligen gissa på Sony, Booose, Senheiser eller någon av de andra mer kända märkena men faktum är att Apple är större.

Beats

Förklaringen är alla de hörlurar som skickas med iPhone och iPad. Apple över också tillverkaren Beats sedan några år tillbaka och betas hörlurar och höägatalare säljs i alla Apples butiker och i butiken på nätet.

Music Industry Blog


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här