Letar du ständigt efter WiFi när du är ute och reser? Är det bara hastigheten det handlar om så sluta leta och mät. I många länder är 4G snabbare än trådlösa nät visar en ny undersökning gjord av OpenSignal.

Reser du i Australien, Tjeckien och Oman så är 4G ofta avsevärt mycket snabbare än WiFi. OpenSignals mätningar visar att i 33 länder så är 4G snabbare än de tillgängliga WiFI-uppkopplingarna. Lägg sedan till att 4G vanligen är en säkrare uppkoppling än öppna WiFi-nät där du inte vet vem eller vilka som använder samma uppkoppling. Kan du följa mellan 4G på hotell, caféer och andra öppna platser så är 4G det säkrare valet.

OpenSignal

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här