Nu finns den andra delen av dokumentärserien Making a Murderer. Det är en genomgång av den senaste rättegången och kampen för att få Steven Avery och Bredan Dassey fira.

I den första delen av serien berättas hur Steven Avery släpps ur fängelse efter 18 år, dömd för ett brott som han inte har begått. Några år efter frigivningen står det lokala sheriffkontoren inför en stämning från Avery och då riktas nya anklagelser mot Steven Avery sedan Theresa Halbach försvunnit och sedan hittats på Averys mark.

Steven Avery döms tillsammans med sin brorson, Brendan Dassey för mordet.

Netflixtipset – Making a murderer 2


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här