Nu finns den andra delen av dokumentärserien Making a Murderer. Det är en genomgång av den senaste rättegången och kampen för att få Steven Avery och Bredan Dassey fira.

I den första delen av serien berättas hur Steven Avery släpps ur fängelse efter 18 år, dömd för ett brott som han inte har begått. Några år efter frigivningen står det lokala sheriffkontoren inför en stämning från Avery och då riktas nya anklagelser mot Steven Avery sedan Theresa Halbach försvunnit och sedan hittats på Averys mark.

Steven Avery döms tillsammans med sin brorson, Brendan Dassey för mordet.

Netflixtipset – Making a murderer 2

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This