FBI har nu gripit en misstänkt som ser ut att vara den som är ansvarig för att ha skickat 145 bomber till demokrater och kritiker av Donald Trump. Wired har skrivit om hur jakten och gripandet gått till.

Sayoc was arrested Friday outside an AutoZone in Plantation, Florida. Law enforcement officials also discovered a white van belonging to the suspect, which, according to photos and videos from the scene, was covered in pro-Trump stickers, as well as other decals that appear to depict crosshairs over the faces of several figures who were sent explosive devices, including former secretary of state Hillary Clinton and former president Barack Obama. One decal read “CNN Sucks.” CNN, Clinton, Obama, and the other mail bomb targets have been widely vilified by right-wing media, as well as by President Trump. Police towed the van, covered in a blue tarp, away from the AutoZone for investigation.

Wired

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This