Lochfoot är en historia, en saga om ett monster som du kan spela i din iPad. Då spelet är på engelska men vänder sug till ynbgre amnvändare så kan en förälder krövas under spelandet.

Gratis idag 8/9.

“My little ones love this book and it is part of the rotation when we read on the iPad. Good one to have and only takes a couple of minutes. Two Thumbs up!”

With over 100,000 downloads around the world, parents are loving this simple tale about how one of the world’s most secretive creatures forms an unlikely friendship with two small children and gives them a night they’ll never forget—or talk about!

From the Author…

My son has always loved monsters. When he was eight, he showed me an Internet picture of Bigfoot riding the Loch Ness Monster. I joked that maybe they were on a date. Then we had a laugh thinking about what would happen if they got married and had a baby. What would that baby look like? What would his life be like?

Lochfoot was born.

This animated story was developed exclusively for tablets. Lochfoot is a multimedia reading experience with 26 pages of rich illustrations, music, sound effects, voices and narration. It’s geared toward readers ages 4-8 who will enjoy the simple story of discovery, friendship and adventure.

The settings panel allows for page jumping as well as voice and narration options for parent/child reading.

Lochfoot was designed and illustrated (in his garage) by W. Scott Matthews and developed by James Macanufo(in his kitchen.)

Lochfoot

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This