Gifski är ett program för din Mac som du kan använda för att göra om en videofil till en animerad gif.

Programmet är alltid gratis (Open Source).

Convert videos to high-quality GIFs.

It converts videos to GIF animations using fancy features for efficient cross-frame palettes and temporal dithering. It produces animated GIFs that use thousands of colors per frame.

To convert, either:
– Drag and drop a video into the window
– Drag and drop a video on the Dock icon
– Right-click a video in Finder and choose Gifski in the “Open With” menu
– Select “Open…” in the “File” menu and choose a video

Gifski

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Vilka Apple-prylar har du?
Share This