Niantic har nu berättat om vad som kommer under det som kallas Ultra Bonus event och det är en hel del som kommer att hända mellan den 13 september till och med den 30 september.

Legendarys

Zapdos, Articuno och Moltres kommer att dyka upp som raidbossar, även som shiny, 13-20 september. Pokémons från Kanto-regionen kommer att vara vanligare och de dyker också upp som raidbossar under perioden 13-30 september.

  • 13-20 Zapdos, Articuno och Moltres som raidbossar
  • 13-30 september, Pokémons från kanot-regionen är vanligare, även som raidbossar

MewTwo

Från den 20 till den 23 oktober kommer MewTwo också att dyka upp som raidboss vilket betyder att du har chansen att fånga Mewtwo utan en inbjudan till en EX Raid.

  • 20-23 September, Mewtwo som raidboss

Niantic har inte lämnat någon information om någon shiny-variant så räkna inte med det

Regionala

Farfetch’d, Kangaskhan, Mr.Mime och Tauros kommer att finnas i 7 kms ägg, de du kan få från vänner från den 13 september till den 30 september. Det betyder att du har en möjlighet att fylla på och få ett fullt Pokédex för generation 1.

  • 13-30 september Farfetch’d, Kangaskhan, Mr.Mime och Tauros i 7 km ägg

Meddelandet

Trainers,

Throughout the past few months, many of you have worked hard to meet the goals of Professor Willow’s Global Research Challenge. During the Dortmund Safari Zone event in June, Pokémon GO Fest in July, and the Yokosuka Safari Zone event in August, Trainers from all around the world completed a variety of research tasks for Professor Willow with dedication and enthusiasm. And now it’s time to celebrate with a special Ultra Bonus Event!

First, starting September 13 at 1:00 P.M. (PDT), Trainers all over the world will be able to encounter three Legendary Pokémon originally discovered in the Kanto region!. Articuno, Zapdos, and Moltres will appear in Raid Battles until September 20. And if you’re lucky, you may be able to encounter their Shiny forms! Also, Pokémon originally discovered in the Kanto region will appear more frequently all over the world and show up more frequently in Raid Battles until September 30!

And there’s more! On September 20 at 1:00 P.M. (PDT), Mewtwo will come to Raid Battles for the first time ever! Mewtwo has previously only been available to Trainers invited to EX Raids, but now all Trainers will be able to challenge the Legendary Psychic-type Pokémon until October 23 at 1:00 P.M. (PDT). So prepare yourself, and don’t miss your opportunity to encounter this powerful Pokémon before it disappears!

Finally, there is one more special surprise: Farfetch’d, Kangaskhan, Mr. Mime, and Tauros will be joining the Alolan Pokémon in 7 km Eggs through the end of September! These Pokémon have not migrated to many parts of the world, so don’t miss this unique opportunity to send Gifts to friends and finally achieve a complete Kanto Pokédex!

Thank you, Trainers, for working together to complete Professor Willow’s research. There is plenty more to explore, and many new Pokémon to discover. So let’s get out there and GO!

—The Pokémon GO team

Niantic


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x