Portal Walk är en äventyrsspel för din iPhone/iPad.

Gratis idag 17/7.

Portal Walk is adventure and relaxing platform game about Eugene. Eugene stuck between worlds and trying to find way back home. Enter the portal and join to awesome adventures during worlds. Find keys, fight with enemies, accumulate energy and protect yourself!

Features
* A fun and relaxing platformer
* 33 large levels and 3 chapters
* Boss battles
* Better play with sound
* iMessage Stickers
* Game Center

Portal Walk

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This