Fluid är ett program för att skapa små desktop-program av saker du gör ofta eller av webbfunktioner.

Fluid är gratis och lätt att använda.

Fluid lets you create a Real Mac App (or “Fluid App”) out of any website or web application, effectively turning your favorite web apps into OS X desktop apps.
Creating a Fluid App out of your favorite website is simple. Enter the website’s URL, provide a name, and optionally choose an icon. Click “Create”, and within seconds your chosen website has a permanent home on your Mac as a real Mac application that appears in your Dock.

What’s New in Fluid

Version 2.1.1:

  • Improved full screen support
New:
  • Return of the “Open Link in Default Browser” context menu item when clicking on web links
  • Return of support for Fluid Apps to load and display local HTML files
Requirements for Fluid
  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.6or later

Fluid

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This