Apple har lämnat in registreringar för nya iPad-modeller och nya modeller av MacBook Pro.

Registreringarna har lämnats in till the Eurasian Economic Commission och de har hittats av franska Consomac.

Nevertheless, here’s what this latest filing suggests: there will be five new Mac computers with model numbers A1931, A1932, A1988, A1989, A1990 and five new iPads with model numbers A1876, A2013, A1934, A1979, A2014. The Macs are apparently running High Sierra and the iPads are running iOS 11.

Regarding the Macs, the most likely deduction is that the continuous string of the last three (from A1988-A1990) of these are new MacBook Pro SKUs. We have already seen some evidence of a significant MacBook spec upgrade in the offing, and a MacBook Pro refresh is very much due. The products representing the other two might be the new 13-inch Retina ‘MacBook Air’ model that’s been making the rounds in the rumor mill for a while now.

9 to 5 Mac

Registeringar

Det är inte helt ovanligt att nya modeller från Apple hittats i olika officiella registreringar och ansökningar – som i det här fallet.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This