Gratistipset: Moody - Daily Mood Tracker

Gratistipset: Moody – Daily Mood Tracker

Moody är en liten app för att hålla reda på vilket humör du är på.

Gratis idag 3/2

How were you feeling last week? What was your mood last September? It’s usually hard to remember your mood, but Moody is here to help you.

Whether you are recovering from a depression, suffer from bipolar disorder or just want to be aware and improve your mood, Moody helps you keep track of your day to day mood and write notes to keep a mood journal of your life.

By tracking your moods, you can find:
– How changes in medication are affecting you
– How monthly hormonal changes (for women) are affecting your mood
– The impact of lifestyle changes on mood
– How life events affect your mood
– How stress affects mood
– How sleep impacts mood
– How season changes impact mood
… And thousands of other interesting facts!

Moody

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This