Billy Mitchell blir av med alla sina rekord

av | apr 13, 2018 | Nyheter

Billy Mitchell har kallats Kungen av Donkey Kong och han har fram till nu innehaft en rad rekord i spelet. Rekord som han nu blir av med och han stängs dessutom av på livstid från Twin Galaxies för fusk.

Billy Mitchell är en av de mest kända spelarna och han har tre rekordnoteringar i Twin Galaxies listor.

Fusk

Twin Galaxies har utrett både Billy Mitchells rekord och andra gamla spelrekord efter anklagelser om fusk.

“Twin Galaxies administrative staff has unanimously decided to remove all of Billy Mitchell’s scores as well as ban him from participating in our competitive leaderboards.. We have notified the Guinness World Records of our decision.”

Billy Mitchell har försvarat sina rekord och hävdat att han spelat på en Donkey Kong arkadmaskin men sedan har det visat sig att det istället har handlat om mjukvara, en emulerad version av spelet.

Twin Galaxies

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

AI Is an Insult Now

AI Is an Insult Now

  If you want to really hurt someone’s feelings in the year 2023, just call them an AI. An all-star cast of celebrities and...

läs mer