Tim Cook berättar om det Steve Jobs lärde honom

Tim Cook berättar om det Steve Jobs lärde honom

Tim Cook besökte nyligen universitetet i Oxford och intervjuades av the Saïd Business School. Cook svarade på frågor och berättade bland annat vad Steve Jibs lärt honom.

Steve taught me that the joy was in the journey. That is wasn’t in the final thing. That the joy was really the daily stuff. Steve taught me the importance of focus and that it didn’t matter who you are and it didn’t matter if it was your personal life or your business life that you can only do a few things well. And that you had to be ruthless as you choose what things you’re going to be great at.

Se videon nedan där du kan se och lyssna mer av intervjun med frågor från studenterna.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här