OBS! Sedan den här texten skrevs så har det visat sig att en här typen av skydd kan skada din skärm. Jag avråder bedömt från att använda dem.

Smart, billigt skydd och omslag för din MacBook Pro

Smart, billigt skydd och omslag för din MacBook Pro

Nya MacBook Pro har som bekant bara USB-C uttag vilket gör det nödvändiga med adaptrar och kanske även en USB-Hub. Problemet är att de flesta skydd och omslag täcker för mycket av sidorna på datorn men det finns enkla, billiga lösningar.

blank
Alla som hängt med här på Macken ett tag vet att jag nyligen hoppade tillbaka till en traditionell bärbar dator, vid sidan av min iPad Pro 12.9-tum. Jag valde en av Apples nya modeller av MacBook Pro, 13-tum.

MacBook Pro

Det är inget fel på datorn. Den är snabb, har en fantastiskt skärm men det kan ibland krävs lite adaptrar och här uppstår ett smärre problem – jag kan inte med enkelhet ansluta min smarta, lilla USB-Hub därför att de flesta skydd och skal täcker sidorna på datorn.

En annan liten sak är datorns kanter. De är ganska skarpa och jag halvligger ofta och skriver och vilar händerna på kanten. Det kan skava en smula.

Lösningen visar sig vara förvånansvärt billig – ett nytt billigt skall köpt direkt på nätet.

Läder

Räddningen den här gången heter Wish.com och ett skydd och omslag med öppna kanter och läderskydd för ytterkanterna på datorn.

Ett skydd för en knapp hundralapp och två problem mindre – öppna sidor så att jag kan ansluta min lilla hub och kanterna känns inte lika obekväma.

Här finns omslaget/skyddet

Jag rekommenderar att du gör en sökning. Priserna varierar och det finns gott om handlare som kör reor och kampanjer. Jag betalade 97 kronor för mitt skydd.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här