Så får du ordning på dina kalendrar

Så får du ordning på dina kalendrar

Kalendrar, bokningar möten med mera tillhör det som vi kanske vill hålla mest koll på. Så här får du ordning på alla dina kalendrar.

Du har flera olika typer av kalendrar att hålla reda på. Egna lokala, kalendrar delade via iCloud och så prenumererade kalendrar. De t kan skapa en röra med olika kalendrar på olika ställen och det kan resultera i dubbletter antingen i datorn eller telefonen.

Datorn

Mitt råd är att utgå ifrån en enhet och hantera alla kalendrar där. Själv utgår jag ifrån min dator. Här lägger jag upp nya kalendrar, delar dem via iCloud, och här lägger jag in nya prenumererade kalendrar.

Jag gör alltså inga ändringar i min iPad, i min iPhone eller någon annan enhet.

Erfarenhetsmässigt så har det visat sig fungera allra bäst. Jag slipper dubbletter och alla kalendrar ligger på rätt ställe med rätt färger.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här