Försäljningen av iPhone 8-modellerna bättre än förväntat

Försäljningen av iPhone 8-modellerna bättre än förväntat

KGI Securities, Ming-Chi Kou, skriver i sitt senaste nyhetsbrev till investerare att iPhone 8-modellerna säljer bättre än förväntat och att den stora perioden med uppdateringar kommer tidigt nästa år, 2018.

I och med bristen på iPhone X, eller den förmodade bristen på enheter, så kommer försäljningen av iPhone att skjuta fart först 2018.

KGI analyst Ming-Chi Kuo has looked at data available since the release of the iPhone 8 models last month and says that sales of the iPhone 8 Plus have been “better than expected”. But the analyst said that the expected “super cycle” of high iPhone sales will be delayed into 2018 due to production issues surrounding the iPhone X that’s expected early next month.

AppleWorldToday

Kom beräknar at Apple kommer att sälja 210 – 200 miljoner iPhone i år och 245 – 255 miljoner iPhone nästa år.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här