Face ID kommer till iPad Pro

Face ID kommer till iPad Pro

Apple kommer sannolikt att använda Face ID även i en framtida version av iPad Pro, skriver analytikern Ming-Chi Kou i sitt nyhetsbrev till investerare.

Uppgifterna kommer inte som en överraskning. Apple har investerat avsevärda mängder tid och pengar i Face ID och det förfaller naturligt att implemnetar lösningen även i iPad-modeller.

KGI expects the TrueDepth camera to only be offered on the iPad Pro models and not the cheaper priced models. This makes sense as the 10.5-inch and 12.9-inch Pro models make up the flagships in the iPad lineup and Apple already uses Apple Pencil and Smart Connector as differentiators.

The report doesn’t specify what may happen to the Home button and Touch ID fingerprint recognition. The frame around the current iPad models could likely accommodate both the Home button and the new camera system, KGI notes that part of the goal is unifying the user experience between iPads and the iPhone X.

9 to 5 Mac


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här