Dags att förbereda dig för Generation 3

Dags att förbereda dig för Generation 3

Det finns tecken i koden för den officiella appen att Niantic snart komma att lansera Generation 3, en helt ny uppsättning Pokémons. Hur snart det nu kan bli återstår att se men det kan vara en god strategi att börja att förbereda sig i alla fall.

Till att börja med så är Generation 3 en generation som i princip inte alls är kopplad till Generation 2. Det kommer två bäbisar, Azurill och Wynaut som är unga versioner av Maria och Wobuffet. Det är i stort sett den enda koppling mot de Pokémons som du kanske redan har.

Halloween

Det blir ett Halloween-vent i år också och det har spekulerats om Niantic kommer att slippa några av Generation 3 i samband med detta event – i så fall “Ghostly” och “Dark”-Pokémons.

Ghostly

 • 292: Shedinja (421)
 • 302: Sableye (1305)
 • 353: Shuppet (872)
 • 354: Banette Banette (2073)
 • 355: Duskull Duskull (523)
 • 356: Dusclops Dusclops (1335)

Dark

 • 261: Poochyena (564)
 • 262: Mightyena (1783)
 • 274: Nuzleaf (1117)
 • 275: Shiftry (2186)
 • 302: Sableye (1305)
 • 318: Carvanha (874)
 • 319: Sharpedo (1986)
 • 332: Cacturne (2092)
 • 342: Crawdaunt (2317)
 • 359: Absol (2280)

Max-siffrorna (100%) inom parantes.

Generation 3

Generation 3 är 135 nya Pokémons, av alla typer och det vet vi efter att koden för den officiella appen har gåtts igenom och analyserats. I skrivande stund finns ljud, rörelser och en del attacker inlagda men det saknas grafik och annat för att en lansering ska vara nära förestående.

Historiskt, tidigare, så har det tagit ungefär tre månader från det att de första spåren dykt upp i koden för Pokémon GO innan en ny generation verkligen har lanserats. Det skulle i så fall innebär att det är 1-2 månader kvar innan Generation 3 kommer att lanseras. Märk väl, detta är helt och uteslutande gissningar och spekulationer.

Förbereda dig

Så hur kan du då förbereda dig?

. Städa din bag och fyll på med bär och bollar

Generation 3 kommer att betyda att det är dags att börja promenera och cykla igen, om du har slutat med det för att köra runt på olika raider.

. Kör du många raider så börja att spara Rare Candy, godis som du kan flytta till valfri Pokémon.

Då kan du snabbt utveckla de Pokémons som du fångar.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här