Apple jobbar på uppdatering av Final Cut X

Apple jobbar på uppdatering av Final Cut X

Det kommer en uppdatering av Apples videoredigeringsprogram Final Cut X med stöd för det nya videoformatet H.265 High Efficiency Video Coding (HEVC).

Det nya videoformatet ger betydligt mindre filer trots samma upplösning och bildkvalitet som med jämförbara format vilket är en stor fördel. Det nya formatet som standard i iOs 11 tillsammans med det nya formatet för bilder HEIF.

Enligt uppgift så kommer uppdateringen av Final Cut X före årskiftet.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här