Pokémon GO: Loggar du in med Pokémon Trainer Club bör du läsa detta

av | nov 15, 2023 | Mastodon, Pokémon GO

Imorgon, den 16 november kommer viktiga förändringar för dig som loggar in på, i, spelet med Pokémon Trainer Club. Du kommer nämligen bli utloggad och sedan komma du behöva att verifiera ditt konto – innan du kan logga in igen.

Niantic har lämnat mer information på den officiella hemsidan:

Som ett resultat av denna ändring kan alla tränare som för närvarande är inloggade på Pokémon GO med hjälp av Pokémon Trainer Club-uppgifter loggas ut och kommer att behöva valideras för att återfå åtkomst till Pokémon GO.

Inför den här uppdateringen rekommenderar vi att du noterar ditt Pokémon Trainer Club-användarnamn och lösenord, med tanke på att ditt Pokémon Trainer Club-användarnamn kan skilja sig från ditt tränarnamn i Pokémon GO. När denna ändring har slutförts kommer tränare som har ett Pokémon Trainer Club-konto att kunna få en belöning för att validera ditt konto. Mer information om denna artikelbonus kommer snart att finnas tillgänglig.

Om du inte har en extra inloggningsmetod kopplad till ditt Pokémon GO-konto, rekommenderar vi att du lägger till ett så att du inte förlorar åtkomsten till ditt konto i händelse av att en viss inloggningstjänst blir otillgänglig. Efter att denna förändring har slutförts kommer alla tränare som för närvarande inte har ett Pokémon Trainer Club-konto kopplat till Pokémon GO att vara berättigade till en belöning för att länka ett. Lär dig hur du lägger till en ytterligare inloggningsmetod till ditt konto här.

Pokémon GO Live

Logga in

Du bör alltså skriva ned dina uppgifter, noga, lägga till ett alternativt sätt att kunna logga in i spelet – för säkerhets skull.

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: