Pikmin Bloom: Här är det du behöver veta om nästa Community Day

av | nov 6, 2023 | Nöje, Spel

Från den officiella hemsidan

Denna gemenskapsdag kommer Big Flowers att blomma till krysantemum! Gör dig redo att måla världen omkring dig i livfulla färger.

Dessutom kommer butiken att erbjuda ett tidsbegränsat Community Day-paket och en speciell Community Day-uppdragsbiljett – glöm inte att kolla in dem!

Datum Tid

18 november 00:00 till 19:e 23:59 lokal tid

Bonusar i appen:

Stora blommor kommer att blomma till krysantemum när du planterar vanliga blå, röda, gula eller vita kronblad runt dem. (Varje stor blomma kommer endast att blomma i 3 timmar)
Spelare som uppnår målet på 10 000 steg antingen den 18:e eller den 19:e kommer att tilldelas ett speciellt krysantemumblommamärke.

**Observera att om du inte når 10 000 steg senast den 18:e klockan 23:59, kommer dina framsteg att återställas den 19:e klockan 0:00 lokal tid. Dina steg för den 18:e kan uppdateras av din enhet efter den 19:e klockan 0:00, men även om de visar totalt mer än 10 000 steg för den 18:e, kommer du inte att få märket i det här fallet.

**För att få märket måste du starta appen dagen då du planerar att slutföra uppgiften med 10 000 steg. Observera att om du inte öppnar appen minst en gång den här dagen kanske du inte kan lösa in ditt märke.
Plantor i ditt planteringspaket kommer att växa med 1,5 gånger den vanliga hastigheten (och mer, om du planterar blommor!)
Community Day Bundle Pack kommer att finnas tillgängligt i butiken från den 18 november klockan 0:00 till den 19 november klockan 23:59 lokal tid.

Den speciella Community Day-missionsbiljetten kommer att vara tillgänglig att köpa från 18 november kl. 00:00 till 19 november kl. 23:59 lokal tid. När du köper den här biljetten får du tillgång till ett speciellt uppdrag.
*Särskilda uppdraget Community Day som erhålls genom biljettköpet måste slutföras före den 20 november 2023 kl. 23:59 lokal tid.

Vi ser fram emot allas inlägg på #10KWalkWithPikmin – vi älskar när du delar bilder på dig själv när du njuter av din promenad!

*För att Chrysanthemum Big Flowers ska visas korrekt, använd appversion v80 eller senare.

Var medveten om din omgivning och följ riktlinjer från lokala hälsomyndigheter när du spelar Pikmin Bloom. Kommande evenemang kan komma att ändras. Se till att följa oss på sociala medier, välja att ta emot push-meddelanden och prenumerera på våra e-postmeddelanden för att hålla dig uppdaterad.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: