Pikmin Bloom: I november välkomnar vi röda, vita, gula och blå krysantemum till Pikmin Bloom!

av | okt 27, 2023 | Nöje, Spel

I november välkomnar vi röda, vita, gula och blå krysantemum till Pikmin Bloom! Dessutom, under denna månad, kommer Pikmin med krysantemum som blommar på huvudet att vara starkare mot svamp. Var noga med att mata dem med krysantemumnektar innan din nästa strid!

Månadens blomma

Krysantemum

Stora blommor i november

Under hela november kan stora blommor ibland blomma ut till penséer, kamelia, cyklamens, julstjärnor, gentianor och krysantemum när du planterar vanliga röda, gula, vita eller blå kronblad runt dem.

Nektaruppdatering

Under november kommer frukt som erhålls från svamp att ge antingen vanlig, pensé, kamelia, cyklamen, julstjärna, gentiana eller krysantemumnektar.

November Community Day

I november kommer Community Day att hållas på följande datum: 18:e och 19:e november. Detaljer kommer snart.

Följ oss på sociala medier och dela dina äventyr med hashtaggen #PikminBloom !

*För att Chrysanthemum Big Flowers ska visas korrekt, använd appversion v80 eller senare.

Var medveten om din omgivning och följ riktlinjer från lokala hälsomyndigheter när du spelar Pikmin Bloom. Kommande evenemang kan komma att ändras. Se till att följa oss på sociala medier, välja att ta emot push-meddelanden och prenumerera på våra e-postmeddelanden för att hålla dig uppdaterad.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: