Pokémon GO: Nu kommer Raikou tillbaka – här är Magasin Mackens Raid Guide

av | sep 26, 2023 | Pokémon GO

Raikou är en av de tre bestarna, en stor katt och en av de tre Legendariska i trion där även Suicune och Entei ingår. Här är det du behöver veta för att fånga den stora katten.

Raikou är en elektrisk Pokémon och den typen är sårbar om du använder “ground”-Pokémons. Groudon, Garchomp, Rhyperior och Mamoswine är utmärkta val för att ge sig på en Raikou. Satsa på Mud-moves, och Earth-moves.

Pokémon GO: Här är Mackens raidguide för Raikou

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: