Pokémon GO: Nu kommer Hisuian Growlithe i spelet

av | sep 27, 2023 | Pokémon GO

Nu är det dags för ett nytt event i spelet och en end Pokémon – här är det du behöver veta.

27 september 2023 från 10:00 till 2 oktober 2023, 20:00 lokal tid ett nytt evenemang, Out to Play-evenemanget äger rum. Hisuian Growlithe gör sin glänsande debut, och Kecleon kommer att dyka upp oftare på PokéStops.

Pokémon GO: Dags för ett event med rutter – här är det du behöver veta

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: