Minecraft: Dags att ladda hem och uppdatera till version 1.20.2

av | sep 25, 2023 | Nöje, Spel

Minecraft har uppdaterats och det är en minst sagt diger lista med ändringar, korrigeringar och buggfixar. I de nya versionen finns även ett antal nya funktioner – här är hela listan.

Som alltid då det gäller spel och program där informationen huvudsakligen är på engelska så är det vanskligt att försöka att översätta informationen. Då det handlar om så mycket information, så många ändringar, så har jag valt att inte översätta den officiella listan på uppdateringar:

What’s new in version 1.20.2

Updated on Sep 25 2023

 

Note: The downloadable file is an installer that will install the product when opened.

Changes
  • The calculations to determine whether a mob can attack a player or other mobs have been changed
  • Diamond Ore is now generated more frequently in the Deepslate layers of the Overworld
  • Optimizations to networked play
  • Curing a Zombie Villager now only gives a big discount the first time
  • Sponges and Wet Sponges now have their own custom sounds
  • Barrier blocks can now be waterlogged by players in Creative mode

Full list of changes available here

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: