Pokémon GO: Det här händer i veckan i spelet – vecka 22/2023

av | jun 4, 2023 | Pokémon GO

Det här händer i spelet under veckan som kommer.

Nytt event

Vattenfestival: Beach Week äger rum 6 juni 2023 kl. 10.00 till 12 juni 2023 kl. 20.00 lokal tid. Sandygast kommer att göra sin debut i Pokémon GO, och Clauncher kommer att vara tillgänglig glänsande för första gången.

Spotlight Hour

Tisdagen den 6 juni 18:00 till 19:00 lokal tid har vi en speciell vattenfestival: Beach Theme spotlight hour med Krabby, Kabuto, Corphish, Clauncher och Crabrawler som utvalda Pokémon för spotlight hour, tillsammans med en 3× XP för att fånga Pokémon.

Community Day

Den 10 juni 2023 återvänder Axew till Pokémon GO för ett Community Day-evenemang. Under evenemanget kommer Axew att dyka upp oftare i det vilda, och spelare kommer att ha en chans att möta en Shiny Axew.

Raid Hour

Onsdagen den 7 juni kl. 18.00 till 19.00 lokal tid kommer Uxie, Azelf och Mesprit att dyka upp i femstjärniga räder i sina respektive regioner. De kan vara Shiny.

Mega Raid

Från 1 juni till 15 juni dyker Mega Swampert upp i Mega Raids.

Femstjärniga raider

Från 1 juni till 15 juni kommer Uxie, Azelf och Mesprit att dyka upp i femstjärniga räder i sina respektive regioner. De kan vara blanka.De kan vara Shiny.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: