Pokémon GO: Snart kommer Master Ball

av | maj 20, 2023 | Pokémon GO

Det har ryktats om att den ska vara på gång – Master Ball, bollen som gångar allt.

När den används kommer den att fånga alla Pokémon du stöter på i Pokémon GO utan att misslyckas, oavsett om det är i naturen, genom Lure Modules, efter Raid Battles eller när du använder din Daily Adventure Incense.

Denna kraftfulla boll kommer snart att vara tillgängligt för alla spelare i Pokémon GO.

Vilken Pokémon satsar du på att fånga?

Säsongsspecifik forskning: Let’s GO

Under hela säsong 10: Rising Heroes kommer gratis Special Research att finnas tillgänglig. Den sista historien börjar den 22 maj 2023, klockan 10:00 lokal tid.

Willow är tillbaka med några nyheter om Team GO Rockets senaste planer … och en gåva.

Du kommer att kunna göra anspråk på Special Research fram till slutet av säsong 10: Rising Heroes, den 1 juni 2023, klockan 10:00 lokal tid. Tränare som slutför forskningen kommer att få en Master Ball som en av belöningarna.

Att ta emot en sällsynt och kraftfull Master Ball är ett speciellt tillfälle – tänk noga igenom hur du kommer att använda den och håll utkik efter framtida möjligheter i Pokémon GO för att skaffa fler!

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: