Nu kan du ladda ned boken om Steve Jobs – gratis

av | apr 12, 2023 | Boktipset, Mastodon, Nöje

Nu finns boken om Steve Jobs, en samling med hans tal, brev och egna ord utgiven av Steve Jobs Archive som en ebok, helt gratis.

E-boken kan läsas i Apple Books på din iPhone, iPad eller Mac. Den kan också läsas i webbläsaren eller laddas ner som ePub för att importeras till din Kindle, Nook eller annan e-läsare.

Tidslinje

Boken är uppbyggd som en tidslinje som visar utdrag från Steve Jobs liv och den innehåller material som aldrig tidigare har publicerats. Här finns bilder från hans barndom, utskrifter av interna Apple-möten där Jobs skulle inspirera andra och mejl som han skickade till sig själv. Boken innehåller också utskrifter av offentliga framträdanden, som manuset till hans Macworld-keynote från januari 2007, där han presenterade iPhone för världen för första gången.

Ladda Ned

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: