Nu fungerar Apples Spatial sound med flera av Sonos högtalare

av | apr 1, 2023 | Musik, Nöje

gray and black speaker on white table

Det har gått nästan två år sedan Apple tillkännagav Spatial Audio-låtar med Dolby Atmos i Apple Music, vilket gör ljudet mer tredimensionellt. Ljudet har endast varit tillgänglig på Apple-enheter och Android via Apple Music-appen, men nu fungerar Apple Music Spatial Audio med utvalda Sonos-högtalare.

De här högtalarna har stöd för Spatial Audio:

  • Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 2)
  • Era 300

Se till att du har den senaste versionen av Sonos-appen installerad på din enhet. När det spelas en Spatial Audio-låt visar Sonos-appen ett Dolby Atmos-märke på skärmen Spelas nu – liknande Apple Music-appen. Apple säger att användare kan “njuta av nya höjder av trohet och djupare nivåer av fördjupning” när de lyssnar på låtar med Spatial Audio.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

AI Is an Insult Now

AI Is an Insult Now

  If you want to really hurt someone’s feelings in the year 2023, just call them an AI. An all-star cast of celebrities and...

läs mer