Pokémon GO: Nu kommer Shiny Shadow Pokémons i spelet!

av | mar 22, 2023 | Pokémon GO

Nu rullar Team GO Rocket Takeover-eventet igång i spelet och Shadow Pokémon dyler upp igen i Pokémon GO. Samtidigt så lanseras också Stony Shadow Pokémons – en helt ny typ av figurer, uppger Pokémon GO HUB.

Enligt webbplatsen så kommer uppgifterna direkt från Niantic:

Hur vet vi? En Niantic Community Manager bekräftade detta för Pokémon GO Hub genom Niantics Brand Ambassador-program.

Ska du ha en chans att hitta en Shiny Shadow Pokémons så måste du första besegra en Grunt eller en av Team Rockets ledare – alltså få en Shadow Pokémon som en belöning. Vidare så måste denna figur finnas som Shiny Pokémon – som en vanlig Shiny Pokémon. Då kan du hitta en Shadow Shiny Pokémon – om du har tur.

Pokémon GO: Dags för ett nytt event, Team Rocket är tillbaka – här är allt det du behöver veta

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: