Pokémon GO: Här är det du behöver veta om mars månads Community Day

av | mar 3, 2023 | Spel

Här är det du behöver om mars månads Community Day – den 18 mars.

Mars 2023 Community Day: Slowpoke och Galarian Slowpoke
Lördagen den 18 mars 2023, från 14:00. till 17:00 lokal tid

Slowpoke och Galarian Slowpoke, Dopey Pokémon, kommer att presenteras under Community Day i mars. Dessutom, för första gången i Pokémon GO, kommer du att kunna möta Shiny Galarian Slowpoke – om du har tur!

Utvalda Pokémon

Slowpoke och Galarian Slowpoke kommer att dyka upp oftare i naturen.

Slowbro, Galarian Slowbro, Slowking, Galarian Slowking

Utveckla Slowpoke eller Galarian Slowpoke under evenemanget eller upp till fem timmar efteråt för att få en Slowbro, Galarian Slowbro, Slowking eller Galarian Slowking som känner till Charged Attack Surf.

Surfa
Trainer Battles: 65 kraft
Gym och razzior: 65 kraft

CD Special Research Biljettikon
Community Day Special Research story – Fältanteckningar: Långsamt och långsammare
För 1,00 USD (eller motsvarande prisnivå i din lokala valuta) kommer du att kunna få tillgång till Slowpoke och Galarian Slowpoke Community Day-exklusiv Special Research-berättelse, Field Notes: Slow and Slower.
Håll utkik efter när biljetter till Special Research-berättelsen går live.

Event bonusar

Egg Hatch Bonus
3× XP för att fånga Pokémon.

2× godis för att fånga Pokémon.

2x chans för tränare från nivå 31 och uppåt att få Candy XL från att fånga Pokémon.

  • Lure-moduler som aktiveras under evenemanget kommer att pågå i tre timmar.
  • Rökelse (exklusive Daily Adventure Incense) aktiverad under evenemanget kommer att pågå i tre timmar.
  • Ta några ögonblicksbilder under Community Day för en överraskning!

Byten
Ett extra byte kan göras för högst två för dagen.*

Byten kräver 50 % mindre Stardust.*

*Medan de flesta bonusar endast är aktiva under den tre timmar långa händelseperioden, kommer dessa bonusar att vara aktiva från 14:00. till 22:00 lokal tid.

En evolution
Innan tränare kan utveckla Galarian Slowpoke till Galarian Slowbro behöver de vanligtvis fånga 30 Pokémons av Poison-typ medan de är på äventyr med Galarian Slowpoke som kompis. Men lördagen den 18 mars 2023, från 14:00. till 22:00 lokal tid, spelare kommer istället att behöva fånga 30 psykiska typer medan de är på äventyr med Galarian Slowpoke! Håll ett öga på klockan – den här hjärntvättande förändringen varar inte efter 22:00.

Bonusraidstrider efter Community Day
Lördagen den 18 mars 2023, från 17:00. till 22:00 lokal tid

Fyrstjärniga Raider
Slowpoke och Galarian Slowpoke kommer att dyka upp i fyrstjärniga raider!

Du kan bara gå med i dessa räder med Raid Passes och Premium Battle Pass. Remote Raid Passes kan inte användas för att gå med i dessa Raider.

Bonus för att slutföra fyrstjärniga Raider
När du väl har genomfört en fyrstjärnig raidstrid mot Slowpoke eller Galarian Slowpoke, kommer ytterligare Slowpoke och Galarian Slowpoke att dyka upp runt gymmet som var värd för raiden i 30 minuter. Om du har tur kan du stöta på glänsande!*

*Slowpoke och Galarian Slowpoke som dyker upp under dessa omständigheter kommer att ha samma chans att dyka upp som en Shiny Pokémon som de som dyker upp under March Community Days tre timmar långa evenemangsperiod.

Tidsinställd forskning
Tidsinställd forskning fokuserad på Slowpoke och Galarian Slowpoke kommer att vara tillgänglig från 14:00. till 22:00 Slutför uppgifter relaterade till att fånga dessa Pokémon för att tjäna upp till fyra King’s Rocks.

Fältundersökning
Mars Community Day-tema Field Research kommer att finnas tillgänglig! Fånga Slowpoke för att tjäna belöningar som King’s Rocks, Stardust, Ultra Balls och mer!

Avatarobjekt och klistermärken med slowpoke-tema
Följande avatarobjekt kommer att finnas med i spelbutiken under detta evenemang, och de kommer att fortsätta att vara tillgängliga efter att evenemanget är slut!

Slowpoke hatt
Slowpoke Tail Shirt

Du kommer att kunna få klistermärken med evenemangstema genom att snurra PokéStops, öppna presenter och köpa dem från spelbutiken.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: