Animal Crossing: Därför ska du gräva gropar bakom dig innan du slår på stenar

av | mar 22, 2023 | Animal Crossing

 

Du vet säkert att du kan få sten, lera, järn och till och med guld ur stenar om du slår, hugger på dem. Du kan även får ut Bells vilket gör att det här med att slå påstod tenar tillhör det du alltid ska göra, varje gång du spelar. Du ska också gräva 2-3 gropar bakom dig, innan du slår därför att det ger mer och fler belöningar än om du inte gör det.

När du slår på en sten så kanske du märkt att du glider lite bakåt för varje slag. Du måste ta ett steg framåt mellan varje slag. Det är här groparna kommer in i bilden. Gräver du gropar bakom dig så glider du inte baklåt, du kan slå snabbare och du träffar alltid rätt.

Resultat – du får mer saker

Gropar

Det handlar dessutom, på lite sikt om ganska mycket fler saker. Mina egna högst ovetenskapliga tester säger att det handlar om 30-50 procent fler saker. Nu kan ju jag vara en osedvanligt klantig spelare men jag får ut 3-4 saker per sten om jag slår och tar ett kliv fram. Med gropar 5-6 saker.

Gräv gropar, det lönar sig i längden!

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: