Mackens Nyhetsbrev 1-2023

av | jan 1, 2023 | Mackens Nyhetsbrev

Print is Alive

Jag har alltid haft svårt att summera den tid som har gått. Förutom att jag har ett rätt dåligt minne så lever jag allt som oftast i nuet och då blir tillbakablickar svårare och vanskligare att göra. 2022 som vi just lämnat bakom oss präglas internationellt av Ryssland överfall och angreppskrig mot Ukraina, det går inte komma runt Putins brutala attack.

2022 är också året då en global pandemi övergick till en tillbakagång, som skulle visa sig att det inte blev en tillbakagång till det som en gång varit. Numera har jag ett fullt, komplett utrustat kontor hemma och kontoret nere på stan, i Skellefteå vackraste hus, Markstedska Gården,är inte riktigt lika centralt längre. Möten är digitala – även fast alla som ska vara med finns i samma stad. Det är två lärdomar som vi fått som positiv bieffekt efter en tid av isolering och pandemi – jobbet som fysisk plats är inte riktigt lika viktig längre och möten kan tas snabbt och effektivt på plats – var du än befinner dig.

Läs mer nedan:

Här kommer en hälsning från Magasin Macken

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: