Mackens Nyhetsbrev 1-2022

av | jan 1, 2023 | Mackens Nyhetsbrev

Person reading a newspaper

En hösthälsning från Magasin Macken

När det här nyhetsbrevet drogs igång så var målsättningen att det skulle komma ut om, och när det fanns något att berätta – och det gör det nu. Månader har rullat undan och det förra nyhetsbrevet kom ut mitt under pandemin, en smitta som fortfarande finns ute i samhället men som nu inte är livshotande längre.

Läs mer nedan.

Här kommer en hösthälsning från Magasin Macken

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: