Gratis är gott: Spamify – lura spammarna med en tillfällig epostadress

av | dec 4, 2022 | Gratis är gott

Med Spamify så kan du skapa din engångs-e-postadress med ett klick, från din macOS-meny. Det är i princip samma funktion som finns inbyggd i macOS, iOS och iPadOS – men som en fristående funktion.

Poängen är att du skapar en tillfällig e-postadress som skickas vidare till din vanliga epostadress. Börjar du att få en massa spam på den slippa tillfälliga adressen så kan du bara radera den och bli av med all ovälkommen reklam – eller ett nyhetsbrev som du har tagit på.

Spamify finns för macOS och är gratis att använda.

Spamify

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian