Apple Arcade: Sugen på ett spel – så här får du det att laddas ned automatiskt när det släpps

av | dec 11, 2022 | Apple Arcade

Apples speltjänst, Apple Arcade, ingår som bekant i Apple One och för en fast summa per månad kan du ladda ned så många spel du vill och du kan spela hur mycket du vill – av de spel som ingår i tjänsten, nu närmare 200. Väntar du på ett spel, som annonserats att det kommer, så kan du även se till att få det nedladdat, direkt och automatiskt.

Du sugen på ett spel som annonserats att det kommer inom kort och du vill spela så snart det släppts.

Välj enhet

Så här gör du:

Du kan spela med iPhone, iPad, Mac och AppleTV så använd den enhet som du spelar mest med och som du vill ska ladda ned spelet, automatiskt då det släpps. Sedan är det bara att starta App Store, leta reda på spelet under ”Kommer snart” och klicka på ”Get”.

Nu kommer spelet att laddas ned, automatiskt, så snart det släpps och du kommer också att få en notis om om det.

Smart, smidigt och enkelt.

0 kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: