Programtipset: Hookmark – länka ihop alla information

av | nov 13, 2022 | Tipset: Appar & Program

Hookmark är ett program för att öka ihop olika typer av information.

Du kanske arbetar med ett projekt och går du igenom sidor efter sidor med information. Du söker på webben, sociala medier och skickar mail till vänster och höger. Så småningom har du massor av idéer, uppslag, tankar, anteckningar – oorganiserade.

Länka upp

Det är här Hookmark kommer in – du kan länka upp all viktig information, hålla ihop alla länkar, dokument mail och vad det kan vara.

Hookmark

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian