Pokémon GO: Imorgon är det dags – nytt event – nya Pokémons!

av | nov 26, 2022 | Pokémon GO

Nu är det dags – nu kommer kommer Ultra Beasts i spelet – i massor och i olika delar av världen. I helgen, söndag den 27 november, drar ett globalt event igång i spelet.

Söndagen den 27 november 2022, klockan 11:00 till 17:00. lokal tid

Ultra Beasts

Ultra Beasts kommer att dyka upp i femstjärniga räder under denna tid.

Pokémon GO: Ladda för ett nytt event med Ultra Beasts – nya Pokémons!

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian