Gratistipset: Interactive Thesaurus – träna ditt ordförråd

av | nov 15, 2022 | Gratistips

Interactive Thesaurus är en app för att träna ditt ordförråd. Du skriver in ett ord och får synonymer som svar – ord som betyder samma sak och uppå det sättet så utökar du ditt ordförråd.

Gratis idag 15/11-2020

Interaktiv synonymordbok beskrivs bäst som en interaktiv synonymordbok. Mata in vilket ord som helst och den interaktiva synonymordboken kommer inte bara att ge en definition utan också kartlägga associerade ord. Tryck på något av de associerade orden för att gräva djupare. Det intuitiva gränssnittet visar semantiska relationer mellan ord och färgkoder dem för olika delar av talet. Interactive Thesaurus innehåller också redigerbara bokmärken, ångra och gör om, och möjligheten att spara resultatkartan.

Interactive Thesaurus

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian